Selasa, 26 Agustus 2014

lätthet med vilken

Företag av alla storlekar är att vakna upp till möjligheter till egen marknadsföring och bildförbättring inom tvättrum och toaletter. Även icke-kommersiella organisationer kan vinna subtila fördelar från visningen av lämplig information.

Idén om reklam i tvättrum är väl etablerad i stora offentliga lokaler, motorvägsstationer och de större pubkedjor. Erfarna medieföretag finns till för att ge en professionell service till både faciliteter ägare och annonsörer.

Men den lilla killen kan också framgångsrikt marknadsföra sitt företag till kunder i loo, gör reklam i toaletter ett effektivt och lågprisflyg media utlopp. Från stora företagskontor till små kaféer den dolda potentialen av rymd amerikanerna kallar badrummet och den brittiska samtalet loo är till för att utnyttjas.

Oavsett om målet är att främja en händelse eller tjänst, eller helt enkelt förmedla ett positivt intryck, toaletter ger ett lämpligt tillfälle att imponera på en företagsintern publik. Även en paraferade underhållsschema visas professionellt visar att hela anläggningen är välskött.

Med hjälp av en vanlig kontorsskrivare många företag kan producera egna meddelanden eller reklam. Däremot kan själv tryckta A4 skyltar som visas utan ram ser amatörmässigt. Det är därför många anläggningar köper affischramar speciellt för fastställande upp på toaletter.

Smart frontmatade snap ramar är idealiska för annonser eller enkla meddelanden. De är billiga, enkla att montera och praktisk att använda: och är tillverkade av aluminium dessa affischramar är attraktiva och hållbara. För de flesta användare den lätthet med vilken affischer kan ändras är en fördel: men om säkerheten är ett problem, det finns åverkanssäkra snapframes tillgängliga också.

Annonser kan sponsras av leverantörer eller utformas internt. Att hålla budskapet enkelt fungerar bäst, särskilt när affischramar ska placeras ovanför männens anläggningar eller bredvid handtorkar. Uppehållstiden kan det finnas mindre än en minut, även om det oftast dubbelt så bakom skåpet dörrar i damerna.

För övervakning tvättrum service ett förtryckt städschema kan visas i ramen, bakom integrerad genomskinligt plastlock. Städpersonal kan enkelt initial direkt på plastkåpan med rätt typ av märkpenna, som sedan raderbart med en fuktig trasa.

Om ett register över städverksamhet måste hållas, är en affisch ram med en slits i toppen lämpligare. Med en toppmatad ram bort plasthöljet blad kan höjas för att skriva direkt på kryssform .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar