Selasa, 26 Agustus 2014

nniskor är

Nya marknadsförare kommer ofta på nätet, i hopp om att göra sin lycka, men framgång är smal. Enligt Ken McArthur AffiliateShowcase.com, det är bara 5%. Orsakerna till denna skillnad mellan den framgångsrika och misslyckade är otaliga, men en orsak är att folk inte gör reklam tillräckligt eller på rätt sätt. Visste du att det finns några bra gratis sätt att få alla de besökare du behöver?

Det bästa gratis annonsering på nätet idag kommer från tre olika metoder:

* Skriva en blogg
* Skriva artiklar
* Använda trafik utbyten

Låt oss titta på dessa tre metoder lite närmare.

Att skriva en blogg är enkelt och alla kan göra det. "Webbloggar", eller som vi har kommit att kalla dem-bloggar, kan vara vad som helst, men jag skulle råda dig att skriva om något som du känner väl. Vad är din passion eller hobby? Har ni några specialkunskaper som du kan lita på att skriva en blogg som andra kommer att prenumerera på och njuta? De är bra ställen att börja. Men oavsett motivet kan vara, kan du dra nytta genom att annonsera på webbplatsen du vill marknadsföra i ett sidofält till bloggen, där utrymme ges för dig att skriva in länkar och textannonser. Eller kan du ta med information om en produkt som kompletterar det som du skriver om från en annan källa. Till exempel, om du skriver en blogg om flugfiske, använda den för att marknadsföra böcker om flugfiske som finns på Amazon.com med en affiliate länk.

Den andra avenyn till stora gratis reklam är artikeln skriver. Återigen, vill du skriva om saker som du vet. Till exempel, om du är chef för PTA, kanske du har några bra idéer om insamlingar. Eller, om du är en bankir, kanske du vill skriva om olika typer av investeringsmöjligheter. Oavsett vad du skriver om ska vara korrekt och koncist av två skäl: du vill att artikeln ska accepteras av distributionsställen och du vill att folk ska njuta av ditt skrivande. Detta kan få dem att hitta andra artiklar som du har skrivit på nätet och gör att du kan bygga en följande. När du har en regelbunden läsare kärna och har märkt själv som författare, människor är mer villiga att gå med i ditt program eller betala för din produkt. Plus, en gång distribueras, din artikel kan sitta på dussintals sajter i stället för bara en, vilket ger dig mycket bredare exponering. Använd en pupuk merk hantu hormon herbal hayati zpt asli hewan ikan gaharu durian coklat termurah  "resurs box", som är artikel-jargong för "signaturfilen," för att göra reklam för din chans eftersom till skillnad från bloggar, kan du inte skriva vad du vill. Artiklarna ska aldrig vara uppenbara reklam.

När det gäller att locka besökare, trafik utbyten har en liknande effekt, men resultaten är mer omedelbar. Utgångspunkten för en trafik utbyte är att du visar andra annonsörers webbplatser så att de kommer att visa din. Detta sker via många olika sätt från att klicka på ord, siffror eller symboler för att gå till nästa annons eller med någon, genom att klicka på textannonser. Annat än "pro" trafik utbyten, som tar betalt för medlemskap, de flesta trafik utbyten är fria att gå. Mängden reklam du får begränsas endast av hur mycket tid som du vill "surfa" andras webbplatser. Det är ett snabbt och enkelt sätt att få jobbet gjort.

Eftersom varje metod för reklam har ett unikt sätt att locka besökare, umgås odla alla tre alternativen är tillrådligt. Men om du vill bli tagen på allvar, är det bäst att lära sig att skriva övertygande innan störta in huvudstupa. Ett negativt första intryck kan färga en läsare ty

Tidak ada komentar:

Posting Komentar