Selasa, 26 Agustus 2014

nen som rör på nå

Du har redan räknat ut att ditt företag behöver en webbplats för att konkurrera med de stora pojkarna och upprätthålla alla aspekter av din relation med dina kunder. Men när du har din webbplats igång, behöver du webbplats marknadsföring idéer så att folk vet om din webbplats. När allt kommer ingen att besöka din webbplats om de inte vet att det existerar.

Den första av din webbplats marknadsföring idéer är att lämna in din webbplats till alla de stora sökmotorerna. Sökmotor trafik är en viktig dra till webbplatser och de flesta webbansvariga kommer att säga att de allra flesta av deras trafik kommer från sökmotor klick. De flesta av de stora sökmotorerna har en särskild sida som du kan använda för att skicka din webbplats. När det är in, kommer det brukar ta några dagar till en vecka innan det börjar dyka upp i sökordssökningar.

Andra webbplats marknadsföring idéer inkluderar reklam din webbplats på internet anslagstavlor och diskussionsforum med fokus på ämnen som rör på något sätt till din verksamhet. Till exempel, om du driver ett litet företag som säljer sällskapsdjur leveranser, kan du gå till anslagstavlor och diskussionsforum som besöks av djurälskare.

Andra beprövade webbplats marknadsföring idéer inkluderar affiliate och banner utbyte. Du kan kontakta andra webbplatser som arbetar med samma målgrupp och be att utbyta banners på varandras webbplatser, eller så kan du registrera dig på en banner utbyte portal som automatiskt genererar banners för andra webbplatser på din webbplats och banners för din webbplats andra deltagande webbplatser.

För ännu fler webbplats marknadsföring idéer, det finns många online-resurser som avsätts enbart lära folk hur man bäst skapar medvetenhet om sin webbplats via Internet i stort och strategier för att locka fler besökare till deras hemsida. Börja med dessa grundläggande idéer och när du är redo, utf

Tidak ada komentar:

Posting Komentar